Vacature Algemeen Directeur statutair / voltijds

Gepubliceerd op dinsdag 7 sep 2021 om 19:30
Het Lokaal Bestuur Kruibeke is op zoek naar een Algemeen Directeur (m/v/x).

Als algemeen directeur sta je in voor de algemene leiding van de diensten van de gemeente en het OCMW. Je waakt over de eenheid binnen de organisatie en ondersteunt de gemeente en het OCMW bij de realisatie van hun doelstellingen.
Je bent een verbindingspersoon tussen de politieke beleidsorganen en de gemeentelijke en OCMW-organisatie en je ziet toe op de voorbereiding, organisatie, uitvoering en evaluatie van het beleid.
Als algemeen directeur ben je het hoofd van het gemeente- en OCMW personeel. Je bent eveneens voorzitter en drijvende kracht achter het managementteam en je hebt belangrijke voorbereidings- en adviesverleningsopdrachten.

Je beschikt over een masterdiploma en je hebt minimum 4 jaar relevante professionele hiërarchisch leidinggevende ervaring in organisaties met een vergelijkbare complexiteit. Je bent een enthousiaste people manager die zich betrokken en respectvol opstelt naar de diverse groep mensen. Je communiceert met impact, werkt vlot samen met anderen en je bent een echte netwerker. Je combineert strategisch inzicht met een kordate besluitvaardigheid en een gedreven resultaatgerichtheid. Je stelt je dienstverlenend en flexibel op.

Interesse?

Solliciteer online via https://www.jobsolutions.be/register/8516 tot en met 28 september 2021.
Meer informatie kan je terugvinden in de aanwervingsbrochure of bij vragen kan je terecht bij de Personeelsdienst via personeelsdienst@kruibeke.be

Bijlagen

  • Aanwervingsbrochure_algemeen directeur.pdf 165,9 Kb