Vakantieplanner zomer 2024

Gepubliceerd op dinsdag 23 apr 2024 om 11:00
Binnenkort is het opnieuw zomervakantie! Daarom bezorgen we alle gezinnen met schoolgaande kinderen een vakantieplanner als handig overzicht van de zomer. Je kan hier tal van activiteiten voor kinderen terugvinden tijdens juli en augustus.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de gemeentelijke activiteiten (kinderopvang en sportkampen) gaan open op maandag 6 mei om 20 uur voor inwoners van Kruibeke en op dinsdag 7 mei om 20 uur voor niet-inwoners. 

Schrijf je hier in voor kinderopvang en sportkampen

Voor de niet-gemeentelijke activiteiten kan je inschrijven via de website die op de vakantieplanner vermeld staat bij de activiteit.

Alternatieve opvang voor kinderen vanaf 4e leerjaar.

Samen met verschillende partners stippelt Lokaal Bestuur Kruibeke het opvangbeleid uit, binnen de krachtlijnen van het nieuwe decreet Buitenschoolse Opvang en Activiteiten. Volgens het kwaliteitslabel kleuteropvang dat wij hebben, krijgt de opvang van kleuters voorrang. Om te voldoen aan de geldende voorrangsregels, worden kinderen vanaf het 4e leerjaar tijdens de zomerperiodes niet meer opgevangen in de kinderopvang. Ze kunnen in de zomer wel terecht bij het speelplein of de (sport)kampen.

Bijlagen

  • 2024_Vakantieplanner_web.pdf 187,5 Kb