Verkoop bouwgrond 'Huis de Mesmaecker'

Gepubliceerd op maandag 13 mrt 2023 om 12:38
Het Lokaal Bestuur Kruibeke verkoopt bouwgrond in het dorpshart van Rupelmonde.

Het bouwrijpe perceel is gelegen nabij het kerkplein van Rupelmonde en biedt momenteel een doorgang naar het achterliggende gebied. Door een beperkte afwijking op de huidige bestemmingszone, biedt dit perceel de mogelijkheid voor een nieuwbouw voor een sociaal maatschappelijke meergezinswoning en wenst het Lokaal Bestuur voorstellen te ontvangen met een kwalitatief ruimtelijk voorstel voor een duurzame herbestemming.

Samenwerking met Value Partners

Om iedereen de kans te geven een solide en gemotiveerd voorstel in te dienen wordt een transparante procedure doorlopen. Het Lokaal Bestuur gaat hiervoor een samenwerking aan met Value Partners. Een infomoment met plaatsbezoek is gepland vanaf 22 maart of mogelijk na afspraak. Geïnteresseerde kopers hebben de gelegenheid om tijdens informatiegesprekken in de periode vanaf begin april tot midden mei 2023 hun ideeën af te toetsen. De inschrijvingen van kandidaat-kopers dienen uiterlijk 7 juli 2023 om 11 uur ingediend te zijn.

Wie meer informatie wenst over de procedure kan contact opnemen met Value Partners nv, Pascale Van Den Eynde, pascale@valuepartners.be, 0476 36 32 00. 

Verkoopbrochure Bouwgrond ‘Huis de Mesmaecker’

https://valuepartners.be/wp-content/uploads/2023/02/20230119_Huis-de-Mesmaeker_Verkoopbrochure.pdf