Verkoop projectgrond 'Hof in de Kerckhoeck'

Gepubliceerd op maandag 13 mrt 2023 om 12:48
Het Lokaal Bestuur Kruibeke verkoopt projectgrond 'Hof in de Kerckhoeck'.

Het Lokaal Bestuur Kruibeke is eigenaar en stelt dit boerenerf met bij behorende schuren te koop. Het erf is terug te vinden in een binnengebied op minder dan 300 m van het dorpsplein van Kruibeke.

Gelet de unieke ligging in het parkgebied en het historische karakter van de gebouwen, wenst het gemeentebestuur voorstellen te ontvangen met een kwalitatieve renovatie van de gebouwen en een duurzame herbestemming van de site.

In ruimtelijk opzicht is het belangrijk dat het boerenburgerhuis, alsook de gebouwenconfiguratie footprint bewaard blijven De schuren kunnen daarentegen wel afgebroken en vervangen worden door nieuwbouw. Het Lokaal Bestuur Kruibeke wenst de verkoop toe te wijzen aan een ontwikkelaar met het beste concept en het economisch voordeligste model of duurzame invulling.

Samenwerking met Value Partners

Om iedereen de kans te geven een solide en gemotiveerd voorstel in te dienen wordt een transparante procedure doorlopen. Het Lokaal Bestuur gaat hiervoor een samenwerking aan met Value Partners. Een infomoment met plaatsbezoek is gepland vanaf 22 maart of mogelijk na afspraak. Geïnteresseerde kopers hebben de gelegenheid om tijdens informatiegesprekken in de periode vanaf begin april tot midden mei 2023 hun ideeën af te toetsen. De inschrijvingen van kandidaat-kopers dienen 7 juli 2023 ingediend te zijn.

Wie meer informatie wenst over de procedure kan contact opnemen met Value Partners nv, Pascale Van Den Eynde, pascale@valuepartners.be, 0476 363 200. 

Verkoopbrochure Projectgrond ‘Oud Hospitaal’

https://valuepartners.be/wp-content/uploads/2023/02/20230110_Hof-in-de-Kerckhoeck_Verkoopbrochure.pdf