Vanaf 10/01: Word sterker, vitaler en ontmoet nieuwe mensen met sportlessen 'ViF'

Gepubliceerd op maandag 6 nov 2023 om 14:23
Zin in meer beweging? Spierkracht opbouwen? Je lenigheid en evenwicht onderhouden? Fysiek sterker in het leven staan? Voel je liever minder moe en vitaler? Samen plezier hebben in sporten? Ideaal nieuws voor jou!

Vanaf 10 januari 2024 kan je deelnemen aan een nieuw initiatief genaamd "ViF" (Vitaal en Kracht). Dit programma is speciaal ontworpen voor 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op het gebied van sport en beweging. Onder professionele begeleiding kunnen de deelnemers elke woensdagochtend samen sporten in Sporthal De Dulpop van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Het doel van ViF is om de nadruk te leggen op uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid. Het programma is zo ontworpen dat iedereen, ongeacht het fitnessniveau, kan deelnemen en zijn of haar eigen tempo kan bepalen. Door in groepsverband te sporten worden deelnemers aangemoedigd om elkaar te motiveren en samen sterker en vitaler te worden.

Om je kennis te laten maken met ViF zijn de eerste vier lessen in maand januari gratis. Dit geeft geïnteresseerden de kans om het programma uit te proberen voordat ze besluiten om zich definitief in te schrijven. Vanaf februari wordt er een bijdrage gevraagd van 7 euro per les. Je kan je maandelijks inschrijven voor de lessen.


Schrijf je alvast in voor de maand januari via deze link.